De MENS methode.

Een integrale aanpak voor maximaal resultaat.

Lichaam, geest, zingeving en contextuele factoren beïnvloeden elkaar allemaal. Het hogere doel in al ons werk is mensen laten leven vanuit hun essentie. Door opvoeding, conditionering en gebeurtenissen zijn mensen vaak het contact hiermee verloren.

We brengen de lichamelijke en contextuele pijlers in kaart, om vervolgens geestelijk aan de slag te gaan. Op weg naar iemands essentie.

Bij MENS zetten we verschillende interventies in uit de psychotherapie, coaching, systemische benadering, NLP, Neurowetenschappen en mindfulness.

We laten mensen naar binnen kijken, naar zichzelf.

Het doel van ons werk

De coaches van MENS vergroten zelfbewustzijn, zelfwaardering en zelfleiderschap, waardoor iemand zich evenwichtiger voelt, weerbaarder is en anders omgaat met triggers en moeilijke situaties. Privé en op het werk.

We bouwen aan een vertrouwensrelatie

Een vertrouwensrelatie tussen de cliënt en coach is van grote invloed op de effectiviteit van een coachingstraject. Zo voelt iemand zich gehoord, erkend en gesteund.

We sturen op verandering

Wij activeren en stimuleren de cliënt verder om de inhoud (zoals concrete acties en doelen) uit zichzelf te halen. Zo kan diegene de verandering écht ondervinden.

Doe de Stay Well scan

Check hoe het met je gaat!

nl_NLNL