Wij zijn mens.

Bij Mens werken gediplomeerde counselors die ruime ervaring hebben in het vakgebied. Mensen met kennis van beproefde methodieken die uit ervaring weten wanneer welke aanpak werkt. Ze delen een passie voor mens-zijn, in al zijn facetten en willen bijdragen aan een wereld met tevreden, evenwichtige mensen.

Team

Falko Gijzen

Zonder oordeel creëer ik samen met jou de ruimte waarin jij jezelf kunt laten zien en verder kunt ontdekken. Naast kennis en ervaring zet ik mijn intuïtie in om je van dienst te zijn, met waardering voor de unieke mens die jij bent.

Merijn Roubroeks

Samen met jou onderzoek ik wat je belemmert. Zodat je daar ruimte aan kunt geven en weer in je kracht gaat staan. Mijn coaching stijl kenmerkt zich als: intuïtief, speels en confronterend.

Voorbeeld 20

Missie

Mensen: verschillende soorten, op veel vlakken gelijk, en toch allemaal net anders. Dat vinden we mooi, dat koesteren we.

De mensen waarmee we werken zien we als uniek individu die we mogen leren kennen en waar we een unieke samenwerking mee aangaan. Dit doen wij doordacht, vanuit een professionele grondhouding en met karakter. We zijn herkenbaar voor iedereen, want we kunnen op elk mens afstemmen. En zodra er contact is tussen ons en de mens, is er authenticiteit. Want van daaruit komt verbinding. En dat is nodig voor grip en ontwikkeling.
Welkom, mooi mens.

Voorbeeld 1

Visie

Alles wat we doen draait om de mens. We heten niet voor niets zo. Wat ons drijft is onze ambitie voor een evenwichtige wereld.

Als maatschappij schieten we soms ons doel voorbij. We verliezen onszelf steeds vaker als mensen en vergeten waar het echt om draait.

Stijgende cijfers in ‘mensen met psychische klachten’ liegen niet. En een burn-out lijkt iets waar je vroeg of laat hoe dan ook mee te maken krijgt. We lijken de weg een beetje kwijt. Bij Mens focussen we ons op hoe het ook zou kunnen zijn. Van mensen die disbalans ervaren naar mensen die plezier beleven in wat ze doen. Mensen die weten wat hun kracht is, maar ook waar hun grenzen liggen.

Mensen die zichzelf en daarmee anderen (beter) begrijpen. Mensen met doelen, met dromen. Mensen die willen groeien en durven veranderen. Mensen die de energie voelen om te staan waarvoor ze staan. Mensen die weer vertrouwen, op zichzelf en in de ander. Meer tevreden mensen, evenwichtige mensen. Daar doen we het voor.

nl_NLNL