Privacy Statement

Gijzen & Roubroeks V.O.F., acting under "Mens Coaching" respects the privacy of visitors to the Website, in particular the rights of visitors with regard to the automated processing of personal data. Due to complete transparency with our customers, we have therefore formulated and implemented a policy with regard to this processing itself, its purpose and the possibilities for data subjects to exercise their rights as well as possible.

For all additional information about the protection of personal data, please visit the website of the Dutch Data Protection Authority: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl. The current version of the privacy statement is the only applicable version.

By continuing to visit the Website, you accept the following terms of use. You accept the use of cookies and other tracking systems. If you wish to refuse this use, you must click on the following link menscoaching.nl/cookies.

Article 1 – Legal provisions

1. Website (hereinafter also “the website”): menscoaching.nl

2. Responsible for the processing of personal data (hereinafter also: “the administrator”): Gijzen & Roubroeks V. O.F. h/o Mens Coaching, established at Klaverweide 12, 5345 KR Oss, Chamber of Commerce number: 88959325.

Article 2 – Access to the website

Access to the website and use is strictly personal. You will not use this website and the data and information provided on it for commercial, political or publicity purposes, or for any commercial offers and in particular not for unsolicited electronic offers.

Article 3 – The content of the website

All brands, images, texts, comments, illustrations, (animated) images, video images, sounds, as well as all technical applications that can be used to make the website function and more generally all parts used on this site are protected by law by intellectual property rights. Any reproduction, repetition, use or modification, in any way whatsoever, of all or part of it, including technical applications, without the prior written consent of the controller, is strictly prohibited. If the administrator does not immediately take action against any infringement, this cannot be construed as tacit consent or waiver of legal proceedings.

Article 4 – Management of the website

For the proper management of the website, the administrator can at any time:

  • - suspend, interrupt or limit access to a certain category of visitors to all or part of the website
  • - remove all information that may disrupt the functioning of the website or that violates national or international legislation or that violates internet etiquette
  • - have the website temporarily unavailable in order to carry out updates

Article 5 – Responsibilities

The administrator is in no way responsible for failures, malfunctions, difficulties or interruptions in the functioning of the website, as a result of which the website or one of its functionalities is not accessible. The way in which you connect to the website is your own responsibility. You must take all appropriate measures yourself to:

protect your equipment and your data against, among other things, virus attacks on the internet. You are also responsible for the websites and the data you consult on the internet.

te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die u op internet raadpleegt.

De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:

vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.

Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

Artikel 6 – Het verzamelen van gegevens

Uw gegevens worden verzameld door Gijzen & Roubroeks V.O.F. h/o Mens Coaching. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen.

Artikel 7 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@menscoaching.nl.

Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

Artikel 8 – Verwerking van persoonsgegevens

In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

Artikel 9 – Commerciële aanbiedingen

U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: info@menscoaching.nl.

Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

Artikel 10 – Bewaartermijn gegevens

Artikel 10 – Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Artikel 11 – Cookies

  1. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van
    uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer u onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.

  2. Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

    – Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.
    – Geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
    – Niet-geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website.
    – Tracking cookies: zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties. Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen. Tracking cookies maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen en hen anders te behandelen. Met tracking cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt.

  3. Meer specifiek gebruiken wij de volgende cookies:

    – Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies) – Google Analytics (analytische cookie)
    – Google Adwords (tracking cookie)

  4. Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd.

  5. Voor meer informatie over het gebruik, beheer en de verwijdering van cookies, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq

Artikel 12 – Beeldmateriaal en aangeboden producten

Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 13 – Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Artikel 14 – Contact

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Falko Gijzen, info@menscoaching.nl.

 
en_GBEN